14. kesäkuuta 2015

Matka Luovuuteen 6.-7.6.2015 osa 2


Sunnuntai päivä valkeni aurinkoisena. Olin tullut yöksi kotiin, koska asun sen verran lähellä Turkua. Pitkästä lauantaista huolimatta meidän ihanat opettajat jaksoivat kyllä hymyillä ihan koko päivän. Kuvassa Birgit Koopsen ja Nathalie Kalbach. 


Aamupäivä mentiin Nathalien ohjauksessa. Opeteltiin käyttämään värejä ja tekemään myös "rumia" sivuja. Astuttiin mukavuusalueen ulkopuolelle. Nathalie kertoi myös miten sivut saa pelastetuksi, korjatuksi. Usein siitä kaikista kamalimmasta tuleekin sen kaikista ihanin sivu. Hmmm.... tässä minun kamalin sivu.


Olin siis jo täysin varma että tästä ei tule mitään. Pidin oranssista ja limen vihreästä, mutta niiden sekoitus ei miellytä silmää. Tämähän on ihan klassinen virhe, älä sekoita kaikkia päävärejä keskenään. Lopputulos ei välttämättä ole kovin kaunis.


Nathalie näytti myös ihanan kalligrafiakynän käyttöä art journalin teksteihin. Minäkin kokeilin sitä omaan sivuuni. Rakastuin! Tämä on yksi hankinta mikä on saatava, siis niiden muutamien muiden lisäksi. :)Tällainen minun ihan hirveästä sivusta sitten kuoriutui. Itse olen erittäin tyytyväinen. Värit tulevat hyvin esiin eikä ruskeatakaan ole liikaa. Olen aika perfektionisti ja pilkun viilaaja ja olenkin yllättynyt miten sain tussilla tehdyt ääriviivat näin rennosti aikaan tuolle nuorelle neidille. Iltapäivällä olikin sitten Birgitin vuoro opettaa meille erilaisia tekniikoita sivujen rakentelussa. Miten hyödyntää pilalle menneet sivut. Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja matkaan tarttui paljon uusia ideoita. 
Tässä muutama sivu sunnuntai iltapäivältä. 
Yllä olevat Liquitexin tuotteet veivät sydämeni kyseisen viikonlopun aikana. Yllä olevan art journal kirjan tein lauantaina tehdyistä GelliPlate kokeiluista. Kirjan kannet ovat tyttäreni vanhan uskonnonkirjan jotka päällystin makuuhuoneemme ylijäämä tapetilla.

Kuten kaikki, tämäkin ihanuus alkoi kääntyä kohti loppua. Vielä yhteiskuvaan Birgitin ja Nathalien kanssa, sekä aploodit koko järjestäjäporukalle. Kiitokset vielä myös lauantaipäivän yllättäjille! Aivan mahtavalle miesporukalle joka tuli laulamaan meille serenadia. Ehtivät vaan poistua paikalta meidän ollessa vielä täysin sokissa, joten kukaan ei tiedä keitä he oikeastaan olivat. Kiitos kuitenkin ihanasta esityksestä <3


Loppuun iso kiitos vielä sponsoreillemme siitä, että lähditte mukaan ja saimme teiltä ihania tuotteita. 
Fiskars
Stampendous
Sizzix

terkuin,2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)