10. kesäkuuta 2015

Matka Luovuuteen 6.-7.6.2015


Viime lauantaina minulla oli ilo ja kunnia osallistua jo toistamiseen Matka Luovuuteen tapahtumaan Turun Bore-laivalla. Viime vuodesta jäi aivan uskomattoman hyvä fiilis, joten ei kauheasti tarvinnut miettiä lähteekö tänä vuonna mukaan. 

Perjantai-iltana pakkailin jo kamat autoon, jotta lauantaiaamuna pääsi heti lähtemään.

Tapahtuman takana ovat kaksi aivan uskomattoman ihanaa leidiä Elina Strömberg ja Minna Enqvist. Tänä vuonna he olivat pyytäneet matkalle mukaan myös kaksi ulkomaista opettajaa Nathalie Kalbach ja Birgit Koopsen. 


Naisia oli taas sali täynnä ja tunnelma oli katossa. Onneksi sää suosi tänä vuonna meitä, eikä ollut liian kuuma. Sää oli loistava askarteluun.


Lauantai päivä meni leikkien GelliPlatella. Minulla tuo kapistus on ollut kaapissa jo yli vuoden, mutta käyttö on ollut ehkä vähän liian vähäistä. Osa laivalla käydyistä asioista oli jo tuttuja juttuja, mutta paljon tuli uuttakin asiaa. Kaiken kaikkiaan hyvin syventävä lauantai ja sai nauttia ihanasta tunnelmasta rennosti leikkien <3

Yläkuvassa Birgit ja Nathalie yhteisvoimin opetustehtävissä ja alakuvassa Nathalie opetusvuorossa. Opetus sujui jouhevasti yhteistyössä vuorotellen, eikä päällekkäisyyksiä tullut, koska molemmat olivat koko ajan paikalla ja seurasivat toistensa opetusta. Tämä oli mielestäni ihan loistava ratkaisu :)


Alla Birgit, Lena ja Nathalie.


Minun työpöytäni näytti illan edetessä tältä, ja sormetkin olivat aika maalissa, mutta sehän kuuluu asiaan!


Nathalien opettaessa Birgit nautti pientä välipalaa. Yritin ottaa hänen huomaamattaan, mutta kiinni jäin. Hän taisi aavistaa mitä oli tulossa.


Illan edetessä alkoi väsy painaa ja minä näytin tältä, kun nojailin Maikki-Nooran olkapäähän.


Nathaliekin taisi illan tullen jo olla hieman väsynyt... ;)


Kurssien päätyttyä oli aika lähteä koko porukalla syömään Grill it! -ravintolaan. Syömästä lähtiessä kello oli jo yhdeksän ja jutut sen mukaiset. Kävelin takaisin laivalle Lenan ja Anskun seurassa. No, tietäähän sen mitä siitä tulee. Kuvaussessioita tietysti!! :)

Tämä bongattiin Aurajoen rannalta.Täytyihän sitä ottaa pari kuvaa myös puiden kainalossa. Tuuli oli aika kova, joten tukkakin on sen mukainen ;) Kuvassa minä ja alempana Ansku :)Tässä kaikki tällä erää, jatketaan sunnuntain kuvilla sitten vähän myöhemmin :)

Käykäähän kurkkaamassa Ku ite tekee, saa mitä tulee -blogista myös Minnan ja muiden mukana olleiden blogikirjoituksia ja ihania kuvia!

terkuin,

5 kommenttia:

 1. Onpa varmasti ollut kiva ja opettavainen tapaaminen. Upeita kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella mukavaa, sitä ei sovi kieltäminen. Kiitos Enkuli :)

   Poista
 2. It was so wonderful to meet you! thank you for coming :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)