31. maaliskuuta 2015

Confirmation


Hei!

Tässä taas yksi kortti rippijuhliin. Pidän kovin kortin sävyistä ja yleisestä ilmeestä, mutta vähän mietityttää onko nuo kolme ristiä liikaa.... Näyttääkö tämä enemmän suru kortilta kuin rippikortilta? Mitä olette mieltä?

Hello!

This is card for confirmation. I like a lot of the colors and general appearance but I think is the three crosses too much.... Does this look like mourning card or confirmation, the happy day? What are your thoughts?

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!




30. maaliskuuta 2015

Easter is coming!



Morjens!

Tässä pari pääsiäiskorttia. Kortti kuvat ovat Reprintin. Yksinkertaisia, mutta nättejä :)

Mukavaa pääsiäisviikkoa!

Hello!

Here is two eastercard. The pictures are from Reprint. Simple but beautiful :)

Have a nice easter week!





28. maaliskuuta 2015

Honeycomb and doodling!


Heissan!

Tämä kortti edustaa taas vähän toisenlaista tyyliä. En edes oikein tiedä kenelle tämän voisi antaa ja millaisessa tilanteessa, mutta jotenkin tuo kuvio miellyttää minun silmääni.

Kortissa olen käyttänyt paljon jämäpapereita laatikon pohjilta ja Sizzixin Honeycomb stanssia. Lisäksi olen vähän doodlaillut valkoisia ympyröitä.

Mitäs pidät? Kenelle sinä voisit tämän antaa?

Hello!

This card is a little bit different that I usually do. I'm not even sure to who I could give this card and what kind of situation but somehow this pattern please me.

I had used surplus papers I had in my box and Sizzix Honeycomb die. There is also some doodling in the card.

What do you think? Is this card for boy/girl/woman/man or who?

Kiva kun poikkeilit!
Thanks for stopping by!




27. maaliskuuta 2015

For babies


Moikka murut!

Tässä olisi yksi tilaus vauvakortteja. Toinen on kaksosille ja toinen yhdelle lapselle. Tulevien pienokaisten sukupuolta ei vielä tiedetä, joten tein sellaiset kortit mitkä sopivat kummallekin, unisex mallia ;)


Ystäväni Milla oli haastanut itsensä käyttämään ääriviivatarroja askartelussa. Minäkään en ole ääriviivatarrojen ihailija, mutta niitä on kuitenkin kertynyt laatikoihin vuosien varrella. Ensin meinasin heittää ne pois, mutta minäkin ajattelin haastaa itseni. 

Ei nämä tossut nyt niin pahat loppupeleissä olekaan, vai mitä olet mieltä? Mitä mieltä olet ääriviivatarroista, käytätkö itse?

Hi honeys!

I've got the order to make two baby cards, one for twins. It was quite difficult at first, but my daughter gave me the idea for that. I like it. I don't know are the babies girls or boys so I made the unisex cards.

My friend Milla had challenged herself to use peel of stickers. I'm not a fan of them but thought I could do the same so here it is. The babies shoes doesn't look so terrible or does it? What do you think about peel of stickers? Do you use those?

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!




25. maaliskuuta 2015

Wheel of Picture


Heippa!

Tämä kortti on valmistunut Haukkavuoren askartelutapaamisessa haasteen johdosta. Haastoin porukat tekemään Sizzixin Tim Holtzin Wheel of Picture -stanssia käyttäen jonkin työn. Minulla on tämä kyseinen stanssi, mutta on jäänyt todella vähäiselle käytölle. Niinpä ajattelin haastaa muut, jotta saisin itsekin ehkä jotain uusia ideoita. Toivottavasti tämä stanssi pääsee tämän kortin myötä ahkerammalle käytölle. 

Mukavaa keskiviikkoa!

Hi!

I made this card using Sizzix Tim Holtz Wheel of Picture die. I have it but I don't use it very often. I hope I will use it more often. This card is for my daughter which have her 12 year birthday next month. God, the time flies!

Have a nice Wednesday!



24. maaliskuuta 2015

Gessoa kortissa




Moikka!

Lauantaisessa askartelutapaamisessa oli keskustelua Gesson käytöstä korteissa. Minulla ei valitettavasti ollut mukana kaikkia tarvittavia aineita ja tarvikkeita, joten en oikein pystynyt näyttämään mitä Gessolla voi tehdä. Tässä nyt kuitenkin pari korttia joihin olen gessoa käyttänyt. Molempien korttien pohjat olen tehnyt itse. Pohjana akvarellipaperi, jonka päälle tissue -paperia, gessoa, tekstuuripastaa, mistejä ja musteita.

Nyt rohkeasti kokeilemaan. Gesso on oiva mömmö myös korttiaskartelussa :)

Hi!

I arranged crafting meeting here in Finland last Saturday. There was talk about using gesso in card making. Here is two example of using gesso. The first one is for graduates and the second is for confirmation. I don't know the real word for that...

What do you think about those cards?

Thanks for visit!
Kiva kun kävit!





23. maaliskuuta 2015

Askartelutapaaminen Haukkavuoressa!


Heippa kaikille!

Viime lauantaina 21.3. meillä oli askartelutapaaminen Haukkavuoressa täällä Riihikoskella. Mukavasti oli ilmoittautuneita, mutta valitettavasti muutama joutui jäämään pois sairastelujen takia. Onneksi tämä ei kuitenkaan haitannut menoa. 

Ensin olin itsekin vähän hämilläni, että mitä nyt pitäisi oikein tehdä, ensimmäistä kertaa kun tämmöistä tapahtumaa järjestin, mutta siitä se sitten vaan lähti. Aluksi kerroin vähän yleisiä asioita paikasta, käytännöstä ja haasteesta. Onneksi Jehkotar ehdotti esittelykierrosta, se oli hyvä juttu! Sen verran oli vierasta porukkaa toisillensa.



Lopulta saimme pienet pirttipöydät kuitenkin suojattua ja päästiin itse asiaan. Tilaa oli runsaasti ja saimme levittäytyä kunnolla pöydille. Ei ollut kyynärpäät toisissaan kiinni. Tila oli kuitenkin sen kokoinen että keskustelu pöydästä toiseen ei tuottanut ongelmia, ainakaan meillä äänekkäämmillä ;).

Haasteena oli Sizzixin Tim Holtzin Picture Wheel stanssin käyttö omassa työssään. Kaikki ei osallistunut haasteeseen, tai eivät saaneet työtään valmiiksi asti, mutta se ei haitannut. Osallistuneiden kesken arvottiin voittajaksi Klaara, tapahtuman nuorin osallistuja. Hän sai valita Heinikan pöydältä jotakin pientä kivaa mukaansa :).

Onneksi tosiaan Heini oli lähettänyt minulle pienen paketin kaikkea kivaa, niin saatiin jotain mukavaa pikkuostostakin tehtyä ennen kuin aloitettiin työt. Kiitokset vielä Heinille :)

Tässä kuvia valmiista töistä. Hienoja tuli!


Lopuksi vielä muutama tunnelmakuva paikan päältä. 



Tästä alemmasta kuvasta herää kyllä kysymys mitä Lennun kupissa mahtaa olla, mutta voin käsi sydämellä todeta, että kahvia ja teetä vain keitettiin :):):)

ISO KIITOS KAIKILLE!

Otetaan uusiksi :)

terkuin,







16. maaliskuuta 2015

Congratulations


Hi!

Here is more from Sweet Pea Stamps! I adore this stamp. I love coloring her hair and try to find the light and shadows in her face. I'm so happy with the result. What do you think about it?

Heippatirallaa!

Lisää kasvoja. Olen ihastunut tähän leimasimeen korviani myöten. Aivan ihana väritettävä. Ihanaa väritellä hänen hiuksiaan ja leikkiä valoilla ja varjoilla. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs mieltä sinä olet?

Thanks for stopping by!
Kiva kun kävit!




14. maaliskuuta 2015

More babies....:)


Heippa!

Taas lisää vauvakortteja :). Ei, minulla ei vieläkään ole vauvakuumetta. Satun vain pitämään tästä leimasimesta :). Tämä on itseasiassa tehty jo ajat sitten Jokelan askartelutapaamisessa. En vain ole saanut aikaiseksi laittaa sitä esille. Ehkä osittain siksi, että en ole tyytyväinen väritykseen. Se on tehty Spectrum Noir -kynillä ja minusta tuli vähän sottuinen. Tässä se nyt kuitenkin on :)

Hi!

More babies :). No, I don't have a baby fever, I just love this stamp, so simple :). I made this January when I was in the crafting meeting here in Finland, Jokela. I'm not very satisfied to the outcome. The coloring didn't go well. Maybe because of that I haven't publish this card before. I colored this with Spectrum Noir -pencils. Well, here it is :)

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!





11. maaliskuuta 2015

Sweet Pea Stamps


Moikka!

Innostuin värittämään taas Distress Inkeillä, tällä kertaa täyttöpulloista. Yleensähän olen värittänyt tyynyistä. Rakastuin pulloista tuleviin väreihin ja niiden sekoitusmahdollisuuksiin. Olen myyty!

Leimasin on Sweet Pea Stampsin ja vihreän täpläisen paperin olen tehnyt itse. Siinä on helmiäistä, mikä ei valitettavasti näy kuvassa.

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!
(Sorry, only Finnish this time)






9. maaliskuuta 2015

Pienelle pojalle


Heippa!

Tällaisen kortin tein jokin aika sitten hyvälle ystävälleni. Heidän perheeseen oli syntynyt pieni poika. Voi kun hän olikin suloinen! Melkein iski vauvakuume, huom! melkein :D

Leimasin on Whimsy Stampsin ihana lapsukainen kuun sirpillä. Tämä on minusta suloisimpia vauva-aiheisia leimasimia. Kuva on väritetty Spectrum Noir -kynillä. 

Hi!

I made this card few weeks ago. My very best friend had a son. We went to see him at the very first time and I gave this with a little book. He was so cute! I almost got a "baby fever" :)

The stamp is Whimsy Stamps. I love this stamp. I think it is the cutiest baby stamp I have ever seen. The picture is colored with Spectrum Noir -pencils.

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!

4. maaliskuuta 2015

Yksinkertainen on kaunista


Hei!

Kuukausi on vaihtunut ja Askartelutaivaassa on taas uusien haasteiden aika. Minä osallistun yksinkertainen on kaunista -haasteeseen tällä kiitoskortilla. 

Haaste on mukava, mutta myös haasteellinen. Tarkoitus on tehdä kortti suoraan korttipohjalle ja pohjasta pitäisi näkyä 1/3 osa. Pohja saa toki olla väritetty tai käsitelty, mutta suoraan korttipohjalle. Ei siis papereilla kerrostamista. 

Tässä olen leimannut linnun suoraan korttipohjalle ja värittänyt Neocoloreilla. Pohjaa on värjätty Dylusions misteillä ja teksti leimattu Mementolla. Haasteen aiheena oli värit keltainen ja vihreä.

Hello!

Here is my card for Finnish challenge. Theme is green and yellow and it should be one layer card.  1/3 from backround should show and you can't cover the cardstock with papers. I made this with stamp and mists. I colored the bird with Neocolors. 

I hope you enjoy!
Kiva kun kävit!






3. maaliskuuta 2015

Card of Spring


Hi!

This card I made for The Mixed Media Card Challenge. The theme was Spring and the options was Bird. Here is my version of it. 

Heissan!

Tämän kortin tein The Mixed Media Card haasteeseen. Aiheena oli kevät ja lintu. Tässä on minun versioni.


Backround I made using Lindy's Stamp Gangs mists and Dylusions mists. The bird stamp is Stampendous and I colored the bird using Neocolor 2. The text in the backround is from Technique Tuesday. Stickers are Kelly Purkeys. I also made some doodling here and there.

Tausta on tehty Lindy's Stamp Gangsin ja Dylusion misteillä. Lintuleima on Stampendouksen ja väritin sen Neocolor 2 kynillä. Teksti taustalla on Technique Tuesdayn ja tarrat Kelly Purkeyn. Lopuksi tein vielä vähän doodlailua sinne tänne.


Usually I don't use much yellow or green, but now I use those colors very often. I think it's because of spring. Here in Finland every day is longer, there is more light and the darkness is going away. Snow start to melt and the grass finally show itself. I love Spring!!!

Yleensä en käytä kauhean paljoa keltaista ja vihreää, mutta nyt tuntuu että niitä tulee käytettyä koko ajan. Taitaa olla kevät asialla, muutakaan en keksi. Ihanaa kun päivät pitenee ja valoisuus lisääntyy. Rakastan kevättä!

I hope you enjoy and thank for stopping by!
Toivottavasti viihdyit ja kiva kun kävit!



Sweet Dreams


Hello!

Here is my card to this week Sketchsaturday #350. The stamp is Whimsys and I colored it with Distress Ink. The papers I bought from my friend Kaisa. Thanks ;). I hope you enjoyed and have some inspirations of this. 

Thanks for visit!


Heissan!

Tällä osallistun taas seuraavaan haasteeseen. Sketchsaturday #350. Leima on Whimsy Stampsin ja väritys on Distress inkeillä. Paperit ostin Kaisalta Jokelan askartelutapaamisessa. Kiitokset Kaisalle ;)

Toivottavasti viihdyitte ja saitte jotain inspiraatiota myös omiin töihinne :)

Kiva kun piipahdit!


P*skis #267


Hei!

Nyt olen pitkästä aikaa ajatellut osallistua P*skis-haasteeseen. Haasteisiin osallistuminen tuntuu olevan minulla aika kausiluontoista. Välillä tekee mieli osallistua, toisinaan taas ei laisinkaan. Ehkä se vähän riippuu myös siitä mitä elämässä on muuten menossa.

Leimasin on Whimsy Stampin ja väritys on tehty Distress Inkeillä. Olen aikaisemmin värittänyt suoraan tyynyistä, mutta nyt ostin vähän reilummin täyttöpulloja ja väritinkin suoraan niistä ja rakastuin uudelleen. Aina olen pitänyt Distresseistä, mutta nyt värittely sai taas uuden ulottuvuuden.



Tämä värittely on vielä ranneystävällisempää kuin stumpilla ja tärpätillä värien levittely. Nyt kun tuntuu, että ranteiden tilanne pahenee koko ajan, niin ei viitsi turhaa rasittaa. Minulla on molemmissa ranteissa rannekanavat pinteessä ja leikkausta odotellaan. Toivon, että toipumiseen ei mene hirveästi aikaa, kesälle kun on suunnitelmissa kaikkea kivaa :)

Osallistun siis tällä kortilla tämän kerran haasteeseen, missä haasteena oli luonnos. Haasteen ja luonnoksen löydät täältä.

Kiva kun poikkesit!
Thanks for visit!
(Sorry, but this time only Finnish)




2. maaliskuuta 2015

Mallin mukaan #2


Hei!

Eilen alkoi Askartelutaivaan Mallin mukaan haaste #2. Tässä siihen tekemäni DT -työ. Malli oli ihanan yksinkertainen. Ei mitään ylimääräistä vaan vain kaikki olennainen :)

Hi!

Yesterday started a new challenge in Finnish community called Askartelutaivas. I have a honor to be their DT. So here is my first DT-work :)


Tässä vielä kuvia yksityiskohdista :)

Kaikki mukaan askartelutaivaan haasteeseen! Aikaa on maaliskuun loppuun :)

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!