29. huhtikuuta 2015

Lovely Ada


Hi Friends!

I'm not a scrapper but I just want to try something new and I love it! This is so much fun!! Ada is our neighbors dog. She is so lovely <3. Here is some highlights, enjoy :)

Heippa kamut!

En ole skräppääjä, mutta halusin vain kokeilla jotain uutta ja rakastuin. Tämä on tosi hauskaa! Ada on naapurimme koira. Hän on aivan ihana <3. Tässä muutamia lähikuvia työstäni, nauti :)







Thanks for visit!
Kiitos käynnistä!






27. huhtikuuta 2015

Askartelupirtti 2015

Tervetuloa Murikka opistoon Tampereen Terälahteen 17.-19.4.2015


Lähdin kotoa hyvissä ajoin ajelemaan kohti Murikkaa ensimmäistä kertaa. Takuulla ei kylläkään ole viimeinen, jos vaan vielä järjestetään. Matkalla taivaalta tuli lähes tulkoon mitä vain. Suurimman osan ajasta satoi vettä, mutta Tampereelle päästyäni taivaalta tuli hetkittäin myös räntää ja rakeita. Olin matkassa kesärenkailla, huonoilla sellaisilla, joten kieli keskellä suuta ajelin.


Tällainen näkymä tuli pääovesta astuessa ja vastassa oli mukava vastaanottovirkailija. 


Tässä on ruokasali, jonka ihanista isoista ikkunoista avautui näkymä Näsijärvelle. Rannalla käydessä paikoin oli vielä hieman jäätä kivikoissa, joten ihan ei ollut vielä kastautumiskeli, ainakaan minulle :). Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hyviä salaatteja, lammasta, maksapihvejä ym. herkullista. Vähän jäi kyllä kaivertamaan kesken loppunut suklaavaahto jonka tilalle tuli rommirusinavaahtoa.....(ei ihan mun juttu) Tosin katkeruuteen ei aio sortua ;)

Perjantaina kun olin saanut kamat roudattua huoneeseeni ja auteltua Heiniä askartelusalissa mistä löytyy kuvia mm. täältä, olikin aika mennä Maikkiksen leimakuvien värittelykurssille. Valitettavasti olin niin pää pyörällä, etten tajunnut kuvia ottaa.... Hyvä kurssi kuitenkin oli ja sain paljon uusia vinkkejä, miten voi väritellä.




Lauantai aamupäivällä aloiteltiinkin todellista kurssipäivää. Ensimmäisenä oli vuorossa Project Life -kurssi, jonka piti iki-ihana Milla. 



Tämän pöydän ääressä tehtiin taustoja PL-kortteihin.


Alemmassa on kuva taas embossauspöydästä. Mitä ihmettä me tehtiin noilla puhelinluetteloiden kartoilla... Ai niin, ne olivat todellisessa hyötykäytössä ;)



Tässä minun elämäni ensimmäinen PL aukeama, jonka tein sunnuntaina loppuun. Tosin tekstit puuttuu edelleen. Se vaatii vähän miettimistä...ei tule ihan luonnostaan. 


Maittavan lounaan jälkeen olikin aika ottaa huoneesta taas eri kamat ja lähteä kohti Terhin kurssia. Kurssi oli nimeltään Layers and details -skräppisivu Terhin tapaan. En todellakaan ole mikään skräppääjä, mutta täytyy sanoa että lopputulos yllätti myös minut.



Terhin pöytä :)


Terhi oli loistava opettaja. Rytmitys oli hyvä eikä turhaa odottelua ollut juurikaan. Ohjeet oli selkeät ja helposti omaksuttavat. Suosittelen!



Ylhäällä vielä ryhmäkuva kurssilaisista töineen ja alhaalla kuvia minun valmiista leiskasta. Kiitos Terhi!





Lauantaipäivä ei kuitenkaan ollut vielä ohi. Jäljellä oli vielä Maikkiksen Uskalla-kokeile-piirrä, kasvoja taidekirjaan. Kurssi oli tietysti mielenkiintoinen ja hyvin opettavainen. Kiitokset Maikkikselle! Valitettavasti ainakin minulla alkoi kurssipäivä painamaan, ja jutut olivat sen mukaiset. Väsynyttä meininkiä oli ilmassa. 




Maikkis ja Taru työn touhussa.


Maikkis opetuspuuhissa :)


Tässä valmis työni tuolta kurssilta. Minun kasvoista tuli vähän toispuoleiset, ehkä hän on juuri ollut viisaudenhampaan poistossa??? Vähän on toinen poski turvoksissa, mutta niin kuin opettaja sanoi:"Harvoin kasvot ovat oikeasti symmetriset, ja epäsymmetria luo työhön mielenkiintoa." Jotenkin noin se meni... :)

Kiitokset vielä kurssien pitäjille, tapahtuman järjestäjille, kauppiaille ja erityisesti kaikille osallistujille ja askarteluystävilleni. Oli ihana tavata taas kasvotusten <3<3<3

terkuin,




Some mixed media project


Hello!

Here is two box which look like books. There's one for gratuaded and another is for confirmation. There is black gesso and inka gold and gelatos. 

Heissan!

Tässä kaksi rasiaa mixed media tyyliin. Toinen valmistuneelle ja toinen rippilapselle. Pohjustus mustalla gessolla, vähän inka goldia ja gelatoksia.

Thanks for stopping by!
Kiva kun poikkesit!




25. huhtikuuta 2015

For twins



Hi!

These cards I made for twins. I used Magnolia stamps and Distress Inks. I hope they like what they got.

Heippa!

Tällaiset kortit tein kaksosille. Käytin Magnolian leimasimia ja Distress Inksejä. Toivottavasti pitivät siitä mitä saivat :)

Thanks for visit!
Kiva kun piipahdit!






24. huhtikuuta 2015

For you!



Hello!

This Magnolia stamp is one of my favorite. There is so many different occasions where this fits. So varied. 

Moikka!

Tämä Magnolia leimasin on yksi suosikeistani. Se on niin monipuolinen ja käy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. 

Thanks for visit!
Kiva kun kävit!





23. huhtikuuta 2015

Hääkortti


Hi!

Here is wedding card made from Pion design picture and I thought the paper is BoBunny's. There is some glitter in the bird. Little different than usually.

Helou!

Tämä kortti on tehty Pion designin kuvasta ja paperit taitaa olla BoBunnyn. Linnussa on vähän glitteriä. Vähän erilaista taas.

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!




22. huhtikuuta 2015

For a teacher



Hello friends!

My daughter loves horses. She rides two times a week. Her teacher move to another town, so my daughter have to go to another stable. Grief is enormous. She wanted me to do some kind of memory for her. So here it is. 

I hope the photos speak for themselves.

Heippa!

Tyttäreni rakastaa hevosia. Hän ratsastaa kahdesti viikossa ja on ollut samalla tallilla yli kuusi vuotta. Nyt hänen rakas opettajansa muuttaa toiselle paikkakunnalle ja hän joutuu vaihtamaan tallia. Suru on suuri. Tyttäreni pyysi tekemään lahjan hänelle. Tässä se on.

Toivottavasti kuvat puhuvat puolestaan.





Thanks for visit!
Kiva kun kävit!






20. huhtikuuta 2015

Wedding card



Hello!

Wedding card in white. I made white card at the first time. It was challenge but I made it :). I love this Magnolia stamp. They are so in love! There is some glitter in it. What do you think?

Morjens!

Tässä olisi vaihteeksi hääkortti. Eka kokonaan valkoinen kortti. Oli aika haastavaa tehdä, mutta siinä se nyt on. Pidän tästä Magnolian leimasta tosi paljon, he ovat niin rakastuneita! Mitä sinä mietit?

Kiva kun poikkeilit!
Thanks for stopping by!






18. huhtikuuta 2015

Keep it simple!




Hi!

Keep it simple is todays word. These cards are very simple but still beautiful. It doesn't always have to be decorative. Try to keep it simple :)

Heissan!

Yksinkertaisuus on päivän sana. Nämä on todella yksinkertaisia kortteja, mutta silti kauniita. Aina ei tarvita hirveesti härpäkkeitä. Kokeile sinäkin :)

Kiva kun kävit!
Thanks for visit!