8. joulukuuta 2010

Tyttäreni tuotoksia!Tässä on 7-vuotiaan tyttäreni tekemät kortit! Toinen on menossa opettajalle ja toinen luokkatoverille. Hän on tehnyt kortit alusta loppuun itse. En ole häntä auttanut missään! Teemme kortteja yleensä yhdessä, paljon olen yrittänyt neuvoa ja opastaa. Nämä on kuitenkin tehty ilman minkäänlaista ohjausta!

Hän on leimannut kuvat itse, värittänyt copiceilla, lävistänyt hiutaleet itse, leikannut pahvit ja paperit, kiinnittänyt ne, värittänyt tekstit ja liimannut... siis aivan kaiken! Minusta nämä ovat kertakaikkiaan upeita!! Hänestä tulee vielä todella taitava, jos vain innostus pysyy yllä. Olen hänestä todella ylpeä!!

Laittakaahan kommenttia, niin luemme yhdessä! Häntä vähän jännittää...;)

Kiva kun kävit!

4 kommenttia:

 1. Taidokasta työtä! Aivan ihania kortteja molemmat! Tässä huomaa kuinka kangistunut itse on joihinkin tiettyihin malleihin ja muotoihin... Ylemmän leimakuvan uskon tunnistavani, mutta pakko vielä kysyä, minkä valmistajan kuvaa on käytetty alemmassa?

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita kortteja ja todellakin
  taitava kortintekijä!
  Hienosti väritetty :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kommenteistanne! Viestit menee kyllä perille ;)

  Sara, alemmassa kuvassa on myös käytetty Penny Blackin leimasinta. Molemmat leimat on sellaisesta setistä. En nyt muista mitkä oli settien nimet... voin yrittää niitä jostain etsiä kunhan ehdin :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kortit neiti on tehnyt :)Tosi kauniisti väritetyt kuvat ja kauniit kokonaisuudet!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)