20. maaliskuuta 2011

Askartelutapaaminen

Tänään olin elämäni ensimmäisessä askartelutapaamisessa, joka pidettiin Turussa. Oli todella mukava nähdä toisia askartelijoita ja tutustua heihin! Suuri kiitos myös Carolalle, joka oli tapaamisen järjestänyt. Vaikka aikaa oli ruhtinaalliset neljä tuntia, en saanut siellä mitään valmiiksi asti;). Niinpä askartelua piti jatkaa kotosalla! Carola opetti meille halukkaille kirjakortin tekoa, joka muodostuikin vähän haasteelliseksi ja aikaa vieväksi. Onneksi olin ottanut mukaan nuuttausalustani, joka helpotti paljon työntekoa!


Kannesta tuli lopulta tämän näköinen. Aika yksinkertaisessa pitäydyin, koska paperi on mielestäni niin kaunis, enkä halunnut peittää sitä. Perhosen olen saanut Koukussa Kortteihin salaisten toiveiden kautta, taisi olla Ellulta;)


Tällainen kortista tuli sisältä. Kukat on saatuja, samoin lehdet. Nauha haitarin ympärillä on Tukholman tuliaisia viime syksyltä.


Tältä ihka ensimmäinen kirjakorttini näyttää pystyssä. Nauhat ovat vielä hieman pitkät, mutta leikkaan ne sitten kun annan sen jollekin;)

Kiitokset vielä kerran Carolalle, sekä muille tapahtuman järjestämiseen osallistuneille! Erityiskiitos myös Maissille, joka jaksoi vastailla kysymyksiini ja antoi seurata omaa työskentelyään. Tänään on opittu paljon uutta!!!

8 kommenttia:

 1. Vau, tästä tuli hieno! Kiitokset kivasta askarteluseurasta :)

  VastaaPoista
 2. Siitähän tuli hieno lopputulos. Oli kivaa tavata tänään askartelutapahtumassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Oli tosi kiva tavata uusia ihmisiä:)

  VastaaPoista
 4. Upean kirjakortin teit tänään. Kiva koristelu.

  VastaaPoista
 5. Tästähän tuli upea! Kauniit värit ja valitsemasi paperi on tosiaan ihana :)

  VastaaPoista
 6. Upean kirjakortin sait valmiiksi :) Kiitos myöskin kivasta seurasta askartelutapaamisessa!

  VastaaPoista
 7. Upean kirjakortin sait aikaiseksi! Kiva että tykkäsit tapaamisesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)