24. kesäkuuta 2011

Kesän tekeleitä!


Tällaisen telinekortin tein jo ajat sitten serkulleni sairaalaan piristämään päivää. Kuvat on leimattu High Hopes -leimasimilla ja väritetty copiceilla. Vähän kortista tuli tyttömäinen, vaikka saaja olikin mies...;)


Tyttärelläni oli tällä viikolla nimipäivät ja tällaisen kortin tein hänelle. Leimat ovat ihan uusia joita hain tietysti Presentosta. Leimat ovat Woodland Folkin Friends -leimasinsetistä ja paperit samaa sarjaa. Tosi ihania leimoja!! Väritys on tälläkin kertaa copiceilla.


Tämä on viimeisin korttini, joka päätyy saajalleen tänään. Ensimmäinen korttini miespuoliselle henkilölle, jonka voin sanoa onnistuneen. Tästä tuli mielestäni tyylikäs eikä liian tyttömäinen vaikka säihkettäkin vähän papereista löytyy ;).

Leima on Papermanian Nostalgia Classic Cars -setistä, paperit Premium Stacksin The Linen Closet ja The Green Stack -paperikoista, kukkanen on Reprintin. Kuvan olen värittänyt Distress Inkin Broken Chinalla pääosin. Itseasiassa tämä on parhaiten onnistunut Distress Inkeillä värittämä kuva. En ole oikein sinut vielä tämän tekniikan kanssa, mutta ehkä se siitä! Vähän vaihtelua copiceille;)

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein rentoa ja rattoisaa juhannusta!!!

Kiva kun kävit!


1 kommentti:

  1. Aivan ihania kortteja olet tehnyt. Tuo autokortti on ihan superonnistunut!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)