2. syyskuuta 2011

P*skarteluhaaste # 106 - Luonnos


P*skarteluhaasteessa oli tällä kertaa Piian luonnos. Luonnosta voi käydä tutkailemassa P*skiksen sivuilla. Tällaisen joulukortin sain luonnoksesta aikaiseksi.

Minulle kävi pieni työtapaturma... Tarkoitukseni oli tehdä ihan perus neliökortti, mutta kun olin saanut kannen valmiiksi ajattelin avata kortin, ja hups! Olinkin tehnyt päälikannen korttiin nähden väärin päin. Joten veitsi käteen ja leikkaamaan etusivua pois ja telinekortin tekoon ;). Itseasiassa tästä tuli parempi kuin mitä alunperin ajattelin.

Leima on taas Penny Blackin ja väritys on tehty Distress Inkseillä ja joulupalloissa on taas Glossy Accentsia. Löysin kaapistani kasan puolukoita, katkoin niistä varret ja liimasin tähän rykelmäksi. Sopii mielestäni mainiosti joulukorttiin!

Sain tänään Korttimyllyn Karitalta ihanaa postia! Voitin siis hänen bloginamun, jossa oli kaksi In2Stamps leimaa. Lisäksi Karita oli laittanut matkaan mukaan aivan kertakaikkisen upean kortin!!! Kiitokset vielä kerran Karitalle!

With this Christmas card I take part to P*skarteluhaaste. There was a sketch by Piia and this is what I did. I won Korttimylly's blog candy and today I got the very nice package!!! There was two In2Stamps and a incredibly gorgeous card by Karita!!

Kiva kun kävit!
Thanks for stopping by!


7 kommenttia:

 1. Tosi kiva telinekortti! Olen jo pitkään miettinyt tämän korttimallin tekoa, mutta aina vaan automaattisesti alan väkertää neliöitä... Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, ei yhtään hassumpi telinekorttina.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva joulukortti, hauska leima! Joskus on ihan kiva vähän kämmätä, kämmäämisestä voi seurata jotain mukavaa, níin kuin sulla tässä! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin ihana leimasinkuva. Kiva joulukortiksi.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti niin jouluinen ja kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Oiii, todella kaunis ja lämpimästi jouluinen kortti!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)