1. lokakuuta 2014

Mixed Media Head


Hello everyone!

I'm sorry but my english is not good enough to make this hole post in english. I made this head which I got from Maikkis. I have used gesso, gelatos, hot glue, inka gold, dylusions, crackle paint, modeling paste and lots of embellishments. There is also a roll bandage around her neck and over her face. Below is much more photos of her, so I hope you have some inspirations of this.

Heippa kaikille!

Mun englanninkielinen versio jäi aika tyngäksi, mutta laitetaan suomeksi vähän enemmän :)

Alkujaan löysin idean tähän Jehkotaren blogista, mistä löysin myös linkit Puuhiksen ja Maikkiksen tekemiin päihin. Olin myyty. Minäkin halusin :)

Niinpä otin yhteyttä Jehkotareen ja sitä kautta Maikkikseen ja tilasin itselleni kaksi päätä. Sain nämä päät viime perjantaina ja eilen sain työni valmiiksi. 


Minulla ei ole mitään vaihe vaiheelta kuvia. Niitä näet Jehkotaren blogista ja Maikkiksen blogista. Idea on aika pitkälti sama, vaikka olen käyttänyt toisia aineita. 


Ensin gessolla pari kerrosta pohjaksi ja sitten romulaatikolle. Kuvista näkee varmasti parhaiten mitä kaikkea kamaa tämä pää sisältää, mutta tässä muutamia: vetoketju, amppelin ketju, sideharsoa, lasikuitutapetin korjaus nauhaa, ruuveja, pieniä pyykkipoikia, nappeja, prikkoja, klemmareita, puutappeja, tölkin lenksuja, noppia, lamppuja, korvakoru, köyttä, pesukoneen muoviletkua, puolihelmiä, helmiä, kukkia, pitsiä ja erilaisia metalli-, puu- ja grundekoristeita. Kohopastalla tehty rosoisuutta kasvoihin ja crackle paintillä saatu uutta ilmettä.


 Päälle gessoa useamman kerrosta ja sitten misteilyä. Pään kuivuttua pintaan laitettu gelatoksilla vähän lisää väriä ja syvyyttä. Metallin hohde tulee Inka goldista. Viimeisenä silauksena Archival Inkillä vähän viivoja kaulalle ja kasvoihin.


Mieheni kuvaili tätä karmivaksi ja sanoi mieleen tulevan terminaattorit ;). No, minä en saa tästä tekemälläkään terminaattoria enkä edes selkäpiitä karmivaa, mutta näkemyksensä kullakin :D

On tämä ehkä hieman "erikoinen". Silmät ovat tyhjät, niissä ei ole katsetta. Minulla oli ajatuksena kuvata tällä teoksella omaa sielun maailmaa, valoja ja varjoja.


Toivottavasti nämä kuvat herättävät kiinnostusta Mixed Mediaa kohtaan ja inspiroi kaikkia kokeilemaan!

terkuin,
Thanks for visit!


4 kommenttia:

  1. Mielettömän upea mixe media pää. Tätä pitäisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Upea pää, minäkin tein tuon pään viime syksynä vai oliko se keväällä :) sitä pitäisi vähän vielä viimeistellä.

    VastaaPoista
  3. Tämä pää on kyllä aivan ihana! Oon ihaillu niitä jo Jehkottaren ja Maikin blogista ja mitä enemmän näitä nään, sitä enemmän haluan iteki tollasen tehdä. Varmasti joku päivä sellasen teenkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)