27. huhtikuuta 2015

Askartelupirtti 2015

Tervetuloa Murikka opistoon Tampereen Terälahteen 17.-19.4.2015


Lähdin kotoa hyvissä ajoin ajelemaan kohti Murikkaa ensimmäistä kertaa. Takuulla ei kylläkään ole viimeinen, jos vaan vielä järjestetään. Matkalla taivaalta tuli lähes tulkoon mitä vain. Suurimman osan ajasta satoi vettä, mutta Tampereelle päästyäni taivaalta tuli hetkittäin myös räntää ja rakeita. Olin matkassa kesärenkailla, huonoilla sellaisilla, joten kieli keskellä suuta ajelin.


Tällainen näkymä tuli pääovesta astuessa ja vastassa oli mukava vastaanottovirkailija. 


Tässä on ruokasali, jonka ihanista isoista ikkunoista avautui näkymä Näsijärvelle. Rannalla käydessä paikoin oli vielä hieman jäätä kivikoissa, joten ihan ei ollut vielä kastautumiskeli, ainakaan minulle :). Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hyviä salaatteja, lammasta, maksapihvejä ym. herkullista. Vähän jäi kyllä kaivertamaan kesken loppunut suklaavaahto jonka tilalle tuli rommirusinavaahtoa.....(ei ihan mun juttu) Tosin katkeruuteen ei aio sortua ;)

Perjantaina kun olin saanut kamat roudattua huoneeseeni ja auteltua Heiniä askartelusalissa mistä löytyy kuvia mm. täältä, olikin aika mennä Maikkiksen leimakuvien värittelykurssille. Valitettavasti olin niin pää pyörällä, etten tajunnut kuvia ottaa.... Hyvä kurssi kuitenkin oli ja sain paljon uusia vinkkejä, miten voi väritellä.
Lauantai aamupäivällä aloiteltiinkin todellista kurssipäivää. Ensimmäisenä oli vuorossa Project Life -kurssi, jonka piti iki-ihana Milla. Tämän pöydän ääressä tehtiin taustoja PL-kortteihin.


Alemmassa on kuva taas embossauspöydästä. Mitä ihmettä me tehtiin noilla puhelinluetteloiden kartoilla... Ai niin, ne olivat todellisessa hyötykäytössä ;)Tässä minun elämäni ensimmäinen PL aukeama, jonka tein sunnuntaina loppuun. Tosin tekstit puuttuu edelleen. Se vaatii vähän miettimistä...ei tule ihan luonnostaan. 


Maittavan lounaan jälkeen olikin aika ottaa huoneesta taas eri kamat ja lähteä kohti Terhin kurssia. Kurssi oli nimeltään Layers and details -skräppisivu Terhin tapaan. En todellakaan ole mikään skräppääjä, mutta täytyy sanoa että lopputulos yllätti myös minut.Terhin pöytä :)


Terhi oli loistava opettaja. Rytmitys oli hyvä eikä turhaa odottelua ollut juurikaan. Ohjeet oli selkeät ja helposti omaksuttavat. Suosittelen!Ylhäällä vielä ryhmäkuva kurssilaisista töineen ja alhaalla kuvia minun valmiista leiskasta. Kiitos Terhi!

Lauantaipäivä ei kuitenkaan ollut vielä ohi. Jäljellä oli vielä Maikkiksen Uskalla-kokeile-piirrä, kasvoja taidekirjaan. Kurssi oli tietysti mielenkiintoinen ja hyvin opettavainen. Kiitokset Maikkikselle! Valitettavasti ainakin minulla alkoi kurssipäivä painamaan, ja jutut olivat sen mukaiset. Väsynyttä meininkiä oli ilmassa. 
Maikkis ja Taru työn touhussa.


Maikkis opetuspuuhissa :)


Tässä valmis työni tuolta kurssilta. Minun kasvoista tuli vähän toispuoleiset, ehkä hän on juuri ollut viisaudenhampaan poistossa??? Vähän on toinen poski turvoksissa, mutta niin kuin opettaja sanoi:"Harvoin kasvot ovat oikeasti symmetriset, ja epäsymmetria luo työhön mielenkiintoa." Jotenkin noin se meni... :)

Kiitokset vielä kurssien pitäjille, tapahtuman järjestäjille, kauppiaille ja erityisesti kaikille osallistujille ja askarteluystävilleni. Oli ihana tavata taas kasvotusten <3<3<3

terkuin,
2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)