6. elokuuta 2015

Mixed media project


Hei!

Tässä on uusi korutelineeni. Käsi on pahvinen aihio, minkä olen ostanut Sinellistä aikoja sitten. Olin ensin gessonnut sen mustaksi, mutta sitten ajattelin siitä tulevan taas liian tumma ja karmiva, joten päädyin vaaleisiin sävyihin. Niinpä gessosin sen uudestaan. Halusin tähän jäävän vähän koristeiden alkuperäisiä sävyjä ja yritin olla peittämättä kaikkea. 

Mukana on niin metallikoristeita, helmiä, paperikukkia, sideharsoa, simpukoita ja kiviä ym. Yritin tehdä alustasta painavan, jotta pysyisi oikeasti käytössä myös pystyssä eikä kaatuisi esim. kaulakorujen painosta nokilleen. Kivet ja metallinen (taitaa olla kuparinen) harjaspää ovat aika painavia ja uskoisin olevan käytössä ihan ok.

Tämän tekeminen oli hauskaa ja näitä voisi tehdä vaikka enemmänkin :)

Lopuksi vielä kuvia yksityiskohdista.
Hi!

This is my latest mixed media project. The hand is made from cardboard and I just decorated it. There is lot of stuff. Some are new and some are old things which I found my husbands "treasure boxes". 

The hand is pretty light so I used some heavy things on the bottom. There is rocks and some kind of brush made from metal, maybe copper, I'm not sure.

Thanks for visit!
Kiva kun kävit!
4 kommenttia:

  1. Wau. Mielettömän upea koruteline.

    VastaaPoista
  2. Hieno koruteline. On kyllä vaaleana parempi.

    VastaaPoista
  3. Kiitos naiset, niin minustakin on vaaleana paljon parempi. Mustana siitä olisi tullut halloween käsi :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)