28. elokuuta 2014

Siivouspäivä!

Heippa!

Tervehdys taas kaikille lukijoilleni :). Pidin tuossa pari päivää sitten siivouspäivän ja siivosin räjähtäneen askartelutilani. En ole ennen julkaissutkaan kuvia siitä, mutta nyt ajattelin sen tehdä.

Aikoinaan kun aloittelin askarteluharrastusta työpisteeni oli keittiön pöytä ja olohuoneen lattia. Tämä järjestely kuitenkin herätti pientä närää muissa samassa taloudessa asuvissa henkilöissä. Niinpä oli aika miettiä uutta vaihtoehtoa. 

Pienen suostuttelun jälkeen sain mieheni ylipuhuttua siitä, että vaatehuone olisi tähän tarkoitukseen sopiva. Eräänä päivänä tyhjensin koko vaatehuoneen ja siitä se sitten lähti.

Nyt olen askarrellut siellä jo pari vuotta. Siivoaminen on tosin jäänyt kovin pintapuoliseksi. Nyt tein kuitenkin suursiivouksen.
Yllä on kuvat tyhjennetystä vaatehuoneesta. Se näyttää jopa isolta ja aika hyvältäkin. Sitten alkoi kuitenkin se vaativin homma. Mitä kaikkea tarvitsen ja mikä on kenties turhaa, vai onko sitä? Toinen suuri kysymys oli miten kaikki sijoittuu. Mitä tarvitsen mihinkin, minkä täytyy olla käden ulottuvilla, mitä voi kaivella hetken. Tämä osoittautui yllättävän haasteelliseksi. 

Alla kuvat lopputuloksesta.


Nyt olen tyytyväinen lopputulokseen. Mikään upea ilmestys tämä ei ole vieläkään, mutta toimiva ja minulle sopiva. Enää jää vain yksi haaste - pitää se siistinä!

terkuin,
2 kommenttia:

  1. todella kivasti järjestetty työtila .kyllä pienestäkin saa kun osaa noin hyvin järjestää kaikki paikoilleen.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)