7. tammikuuta 2015

Askartelutapaaminen Haukkavuoressa!


Pitkän hiljaiselon jälkeen olen taas täällä. Loppuvuosi meni aika kiireisissä merkeissä, joten blogin päivittäminen jäi kokonaan. Nyt on kuitenkin taas aika palata messiin ja tehdään se oikein kerta rytinällä!

Järjestän askartelutapaamisen 21.3.2015 Haukkavuoressa. Haukkavuori on Pöytyän kunnan ulkoilualue missä on talvisin hyvät hiihtoladut valaistuksineen sekä loistava välinevuokraus voiteluineen. Haukkavuoren sivuihin voi käydä tutustumassa täältä.

Haukkavuori sijaitsee Riihikoskella n. 40 km:n päässä Turusta Huittisiin päin. Turusta on helppo tulla vaikka linja-autolla. Pikavuoro kulkee 41-tietä ja siitä on Haukkavuorelle reilu kilometri. Ilmoitelkaa jos tulette bussilla niin voin olla pysäkillä vastassa.

Mukaan mahtuu vähintään 25-30 osallistujaa. Jotta tapahtuma toteutuu on ilmoittautuneita oltava vähintään 23. Osallistumismaksu on 7€, jolla saa pöytäpaikan ja kahvia/teetä pienen makean kera. Paikka on tilava ja siellä on käytössämme myös keittiö. Ottakaa muuten omat eväät mukaan. Mitään ruokapaikkaa ei juurikaan ole ihan lähellä auki, mutta Sale on reilun kilometrin päässä.

Talo on vuokrattuna lähes koko päiväksi. Paikalle voi saapua klo 10:00 jälkeen ja viimeistään on lähdettävä klo 19:00. Aikaa on siis ruhtinaallisesti!

Kartan perille löydät Haukkavuoren sivustolta ja virallinen osoite on Haukkavuorentie 43, 21870 Riihikoski.

HUOMIO! Mikäli tarvitset kyytiä esim. Turusta, niin laita sähköpostia. Laitan tarkempia tietoja sähköpostitse. Ainakin tällä hetkellä olisi tilaa autossa joka tulee Turusta :).

Tapahtuma löytyy myös Facebookista

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen leimalikka@gmail.com 


Mukana:

1. Seija
2. Jehkotar
3. Riina
4. Anu
5. Nanna
6. Tuula
10. Erja
11. Eija
12. Lena
13.Tiina
14. Hanna
15. Riitta
16. Apris
17. Marika
18. Pirjo
19. Eija-Sinikka
20. Maarit
21. Satuterkuin,

2 kommenttia:

  1. Moikka Seikku ja muut tapaamiseen osallistuvat.
    Mun täytyy valitettavasti peruuttaa osallistumiseni ja antaa paikka jollekin muulle. Kummityttöni täyttää 5v 20. pvä ja juhlat vietetään 21. pvä. Olin laskelmoinut juhlat perjantaille. Olen pahoillani. Mainostan tapaamista vaikka omassa facebookissani ja blogissani, jospa se auttaisi puuttuvien osallistujien löytymiseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Seikku kivasta tapahtumasta. Paikka mitä mainioin ja seura myös. Kiitos kaikille mukana olleille minunkin puolestani ja toivottavasti nähdään näissä merkeissä uudestaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)