27. tammikuuta 2015

Beacon of Light

Hyvää huomenta kaikille!

Nyt ajattelin informoida teitä Life Book 2015 kurssista, johon olen osallistunut.

Kaikki lähti Facebookista ryhmästä Finnish Mixed Media and Art Journaling. Siellä ihastuin Anu-Riikka Lampisen töihin. Hän oli mukana Life Book 2014 -kurssilla. Mielenkiinnolla seurasin hänen töitään ja lopulta rohkaistuin itsekin lähtemään mukaan tälle vuodelle. 

Ensin vähän jännitti, koska tämä on ensimmäinen nettikurssi jossa olen mukana. Opetuskieli on luonnollisesti englanti, ja sekin vähän jännitti. Turhaan! Kaikki on sujunut toistaiseksi ilman suurempia ongelmia ja opetusvideoistakin olen saanut kaiken hyödyn irti.

Opettajia kurssilla on 25. Joka viikko tulee uusi tehtävä ja joskus useammankin, pieniä välipaloja ;). Tällä viikollakin tuli kaksi tehtävää, joita toivon pääseväni pian toteuttamaan. Opettajien nimet ja lisää informaatiota Life Bookista löydät täältä.Tässä ihan ihka ensimmäinen Life Book työni, Beacon of Light/ Tamara Laporte. Tekniikka oli täysin uutta, samoin piirtäminen ja maalaaminen tuntui aluksi haastavalta. En ole koskaan aikaisemmin maalannut oikeastaan mitään. Olen enemmän piirtäjä kuin maalaaja, joten astuttiin ulos mukavuusalueelta. Työn tekeminen oli todella mielenkiintoista ja palkitsevaa. Ohjeessa oli käytetty Neocolor 2 liituja, mutta tätä tehdessä en vielä omistanut niitä, joten tämä on tehty Gelatoksilla. Erityisesti pidän silmistä, vaikka niistä tulikin hieman kissamaiset, tai ehkä juuri siksi :)Tämä on toinen versio samaisesta työstä. Nyt olen ottanut enemmän taiteilijan vapauksia ja lisännyt työhön enemmän minuutta. Pidän kylmistä väreistä, melankolisesta tunnelmasta, vertauskuvista. Tässä työssä kasvotkin onnistui paljon paremmin kuin ensimmäisessä. Tässä näkyy hyvin harjoituksen tulos :). Nyt minulla on ollut käytössä jo Neocolor 2 liidut, jotka tilasin. Näitä voisi tehdä vaikka kuinka paljon! Kiitokset kurssin vetäjälle Tamara Laportelle!


Tätä tekniikkaa olin opettamassa myös paikallisessa koulussa 5.luokkalaisille. Olin todella positiivisesti yllättynyt heidän mielenkiinnosta ja keskittymisestä, myös poikien kohdalla. Toivon, että saan jossain vaiheessa kuvia myös heidän töistään.

Good morning everyone!

Here is my first work in Life Book 2015. I enjoyed so much to creating this. The first one I made with Gelatos because I didn't have Neocolors 2, but the next one I made with Neocolors. The second version is much more look like me. I love cold colors, melancholy atmosphere and figure of speech metaphor. Thank you so much Tamara Laporte!

More information about Life Book 2015 you can find here.


Kiva kun kävit!
Thanks for visit!
6 kommenttia:

  1. Onpas upeita ja persoonallisia töitä ja värit ovat ihanat! Tyttäreni on juuri 5.lk:lla Kuvaideluokalla ja voin kuvitella kuinka innoissaan olisi tuollaisesta;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! Kaikki palaute on tervetullutta :)